Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Houtsaachmole 45 8531 WC, Lemmer +31 (0) 514 850 650 info@twprojectbegeleiding.nl
wEqqrtcZc2c

Smoelenboek

Zebedian Fleer

Ik ben Zebedian, 21 jaar oud en de meest eigenwijze van het stel (zeggen ze). Begonnen als leerling monteur, ben ik nu bezig om […]

Wesley ten Wolde

Hallo, Ik ben Wesley. Ik liep stage in de winkel in Lemmer en heb nu ook een contract gekregen. Mijn werkzaamheden zijn heel divers […]

Robin Ten Wolde

Bouwplaats inrichting en Projectbegeleiding Even voorstellen mijn naam is Robin ten Wolde en ik ben de eigenaar van ten Wolde projectbegeleiding Bouwplaatsinrichting. Mijn bedrijf […]

Wie zijn Wij

Ten Wolde projectbegeleiding bestaat sinds 2013, we begeleiden grote utilteits projecten voornamelijk in de datacenter wereld.
Wij vervullen de rol van sitemanager, uitvoerder of zijn als projectleider werkzaam op verschillende vlakken van bouwkunde, werktuigbouw of electra.
Voor de inrichting van een bouwlocatie, constructie, werkplaats of magazijn adviseren we de klant en desgewenst ontzorgen we volledig en nemen wij de coordinatie op ons.

Door de vele vraag naar meewerkende mensen op de verschillende bouwen zijn we een samenwerking aangegaan met een aantal freelancers. Waar we nu al jaren een hele goede relatie mee hebben en daar zijn we trots op. We leiden ook leerling monteurs op door ze mee te sturen met de ervaren freelancers, om het vak en al dicipline’s die daar bij horen onder de knie te krijgen.
Afgelopen jaar hebben we ons team uitgebreid en de wie zijn wij pagina aangevuld met een junior projectbegeleider en een officemanager.

We zijn over het algemeen heel dicht betrokken bij de projecten en de klant.
Doordat we zo dicht bij de klant staan zijn de lijnen kort en hebben we goede communicatie, dit betekent hele snelle acties. Daarnaast kunnen we de gehele inrichting voor de bouwplaats leveren. Denk aan de aanrijdbeveiliging, veiligheid, persoonlijke beschermingsmiddelen maar ook de kantoorunit of de sanitaire voorzieningen. Dit jaar gaan we uitbreiden met een webshop en hopen daarmee een overzichtelijk beeld te geven van wat we kunnen leveren voor elke bouwplaats.
Kijk rustig rond mocht u vragen hebben over onze diensten en of onze producten bel, mail of kom langs bij ons in de winkel en we zullen u zo snel mogelijk te woord staan.
De koffie staat klaar.

Een aantal van onze opdrachtgevers:

Unica
Gasunie
de Bruin en Cho
Vertiv
Electroprofs
Friesland campina
Brunel
Equinix
Microsoft
Enercon

 

3