Over

We zijn een team van specialisten die gepassioneerd zijn in het helpen van mannen om erectiestoornissen te overwinnen. We begrijpen de uitdagingen en het stigma dat gepaard gaat met deze aandoening, en we zijn hier om ondersteuning en begeleiding te bieden. We bieden een verscheidenheid aan behandelingen die zijn afgestemd op ieders individuele behoeften, en we zetten ons in om onze patiënten te helpen hun zelfvertrouwen terug te winnen en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Erectiestoornissen, of ED, is een seksuele stoornis die wordt gekenmerkt door het onvermogen om een erectie van de penis te ontwikkelen of te behouden tijdens seksuele activiteit. Een man met ED kan moeite hebben met het krijgen of behouden van een erectie. ED kan een teken zijn van gezondheidsproblemen die behandeling nodig hebben. Het kan ook een bijwerking zijn van bepaalde medicijnen.

Kortom, erectiestoornissen zijn een veelvoorkomend probleem dat kan worden veroorzaakt door een verscheidenheid aan fysieke en psychologische factoren. Als u problemen ondervindt met erectiestoornissen, zijn er veel behandelingsopties beschikbaar. Bespreek met uw arts welke behandelingsoptie voor u geschikt kan zijn.